Kapcsolat » Android Szerviz Szeged
Android Szeged logo1

Kapcsolat

Más már feladta a problémát és azt mondta nem javítható? Nekem ez kihívás! Hozd el és megnézem!

Nyitvatartás

Egyeztessünk időpontot most!

Kapcsolati űrlapom kitöltésével könnyen tudsz velem időpontot egyeztetni, amikor Neked és Nekem is jó. Kényelmes egyszerű és gyors! Látod, hogy mikor vagyok szabad és amikor Neked is jó csapj le az időpontra!

(A kérdőívre érkező válasz bizonyos esetekben a GOOGLE TÉRKÉP alkalmazásban lesz olvasható!)

Szerviz hibajegy beküldés

Szeretnél segítséget kérni, de nincs időd személyesen megjelenni? Nincs probléma! Az egyszerű és gyors hibajegyfelvételi űrlap kitöltése csak pár percet vesz igénybe, és a bejelentésedet azonnal rögzítésre kerül rendszeremben.

Az egyszerű és gyors készülék rögzítés révén a folyamat gyors. Ha szükséges, akkor azonnal igényelhető az alkatrészt, így a javítás időtartama minimális lesz.

Nem csak személyes megjelenés, de postázás esetén is kiváló megoldás az űrlap kitöltése. Ráadásul, a hibajegy felvételének folyamata teljesen egyszerű és átlátható.

Postázási cím : Gulácsi Attila e.v 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9/25

Untitled 1 https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/cb:BzxX.6c05/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/cb:BzxX.6c05/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/09/Samsung-Huawei-xiaomi-telefon-szerviz-javitas-Szeged-.png Android Szerviz Szeged

Örülünk, hogy felkerestél weboldalam. A kapcsolat oldalam célja, hogy lehetőséget biztosítsunk számodra, hogy felvehesd velem a kapcsolatot és megoszthasd észrevételeidet, javaslataidat és kérdéseidet. Ügyfélszolgálatom minden esetben készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsek bármilyen kérdésedben, problémádban vagy információigényedben.

Ha bármilyen problémád vagy kérdésed van, kérjük, ne habozz felvenni a kapcsolatot, hogy segíthessek.

Az ügyfélszolgálat elérhető telefonon, e-mailen és az oldalunkon keresztül. Az e-mail címünk: info@androidszerviz-szeged.hu

 Ha inkább telefonon szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük, hívj minket a +36 30 488 8049 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunk minden nap elérhető 11 és 17 óra között.

Amennyiben személyesen szeretnél felkeresni minket, üzletünk a 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9. Emelet 25. Ajtó címen található. Kérlek, hogy előzetesen egyeztess velünk időpontot, hogy biztosan rendelkezésedre tudjak állni.

Amennyiben javaslatod, észrevételed vagy bármilyen visszajelzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérjük, használd az ügyfélszolgálaton keresztül a visszajelzés funkciót, hogy javíthassuk szolgáltatásunkat és még jobban kiszolgálhassam a szükségleteidet.

Köszönjük, hogy felkerestél , és bármikor szívesen állok rendelkezésedre. A mobiltelefon szervizem számára fontos az elégedettséged, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsak számodra.

Gyári és Prémium***** alkatrészeket használok a készülékek javításához

Ne kockáztass: Válaszd a minőségi szervizelést gyári és prémium ***** alkatrészekkel
0 óra
Átlagos javítási idő
0 +
Visszatérő ügyfél
0 +
Megjavított készülék havonta
Tweet
Share
Youtube
Youtube
Email
Whatsapp