Impresszum - Kapcsolat és szerzői jogi információk

Impresszum – Bevezetés

Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az Impresszum oldal fontos elemeit, amelyek között szerepelnek a szolgáltató adatai, elérhetősége és a tárhely-szolgáltató információi. Az impresszum oldal egy weboldal elengedhetetlen része, amely biztosítja az ügyfelek és a látogatók számára az átláthatóságot és a jogi megfelelőséget.

A szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Gulácsi Attila e.v.

A szolgáltató székhelye: 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9. Emelet 25. Ajtó

Adószáma: 69644665-1-26

Impresszum – Elérhetőségek

Honlap: www.androidszerviz-szeged.hu

E-mail: info@androidszerviz-szeged.hu

Telefonszáma: +36 30 488 8049

A tárhely-szolgáltató adatai

BlazeArts Kft. (Forpsi.hu)

Cím: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8

Adószám: 12539833-2-03

A weboldal a BlazeArts Kft. szerverein működik.

FORPSI

Adatvédelem és adatkezelés

Az adatvédelem és adatkezelésre vonatkozó részletes tájékoztatót a weboldalon található Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashatod el. Az Adatvédelmi Tájékoztató a GDPR előírásainak megfelelően ismerteti az adatkezelési és adatvédelmi gyakorlatokat, a felhasználók jogait és kötelezettségeit, valamint a weboldal által gyűjtött adatok kezelésének módját és célját.

Jogi felelősség

A weboldal üzemeltetője minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon található információk pontosak, naprakészek és teljeskörűek legyenek. Azonban a szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges hibákért, hiányosságokért vagy a felhasználók által a weboldalon közzétett információkért.

A weboldalon található linkek, hivatkozások és külső forrásokért a szolgáltató nem vállal felelősséget, és nem garantálja azok tartalmának helyességét vagy megbízhatóságát. A weboldalra mutató linkek használatáért a felhasználók saját felelősségükre járnak el.

A weboldal és annak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal tartalmának felhasználása, másolása, terjesztése vagy módosítása a szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

Általános szerződési feltételek

A weboldal használatával kapcsolatos általános szerződési feltételek megtalálhatók az „Általános Szerződési Feltételek” elnevezésű oldalon. Ezek a feltételek tartalmazzák a weboldal használatával, a szolgáltatások igénybevételével és az ügyfelek kötelezettségeivel kapcsolatos információkat.

Szerzői jogok és védjegyek

A weboldalon található összes szöveg, kép, grafika, logó, ikon, dizájn és egyéb anyag szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon található tartalom engedély nélküli felhasználása, másolása, terjesztése vagy módosítása tilos.

A weboldalon található védjegyek, logók és szolgáltatási jelek a szolgáltató tulajdonában állnak, és védjegyjog védi őket. A weboldal felhasználói nem használhatják ezeket a védjegyeket, logókat és szolgáltatási jeleket engedély nélkül.

Jogviták rendezése

Amennyiben a weboldal használatával kapcsolatban jogviták merülnek fel, a felek törekednek a viták békés rendezésére. Ha a békés megoldás nem lehetséges, a felek a jogvitát a Szegedi Törvényszék előtt rendezik.

Módosítások és frissítések

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy időről időre frissítse, módosítsa vagy változtassa meg a weboldal tartalmát, beleértve az impresszumot is. A felhasználók kötelesek rendszeresen ellenőrizni az impresszumot, hogy naprakészek legyenek a szolgáltató adataival és egyéb információkkal kapcsolatban.

Zárszó

A fentiekben bemutatott impresszum célja, hogy átlátható módon közölje a szolgáltató adatait, elérhetőségét és egyéb jogi információkat a weboldal látogatói és ügyfelei számára. Az impresszum használata elősegíti a jogi megfelelőséget és bizalmat épít az ügyfelekkel. Kérjük, hogy a weboldal használata során figyelmesen olvasd el és tartsd be az impresszum és a kapcsolódó dokumentumok előírásait.

Az impresszumon kívül további dokumentumok is hozzájárulnak a jogi megfelelőséghez és a felhasználók tájékoztatásához. Ilyenek például az Általános Szerződési Feltételek, az Adatvédelmi Tájékoztató és a Cookie Szabályzat. Ezek a dokumentumok részletesen ismertetik a felhasználók és a szolgáltató jogait, kötelezettségeit és felelősségeit, valamint az adatkezelési és adatvédelmi elveket.

A weboldal használatával kapcsolatos összes információ és előírás betartása elengedhetetlen a jogi problémák elkerülése érdekében. Az ügyfelek és a látogatók is felelősek azért, hogy tisztában legyenek a jogszabályokkal és a weboldalra vonatkozó szabályokkal. A szolgáltató elkötelezett a jogi előírások betartása mellett, és elvárja, hogy a felhasználók is ugyanezt tegyék.

A szolgáltató elkötelezett amellett, hogy a weboldalán található információk naprakészek és pontosak legyenek, azonban a felhasználók felelőssége, hogy időről időre ellenőrizzék az impresszumot és a kapcsolódó dokumentumokat a frissítésekért és változásokért. A változásokról történő tájékozódás hozzájárul a jogi megfelelőséghez és a zökkenőmentes együttműködéshez.

Az impresszum és a kapcsolódó dokumentumok betartása nem csupán a jogi megfelelőség

Impresszum
Tweet
Share