Android Telefon Szerviz Szeged
ANDROID
Szerviz Szeged Elérhetőségek

Az oldalon megtalálod az összes szükséges információt, hogy könnyen kapcsolatba léphess velem: telefonszám, e-mail cím és természetesen a nyitvatartási időimet is.

Ha szeretnél időpontot foglalni, könnyedén megteheted az időpontfoglaló űrlapon keresztül. Kattints ide az időpontfoglaláshoz, töltsd ki a mezőket, és én mihamarabb visszajelzek Neked a részletekkel.

Árajánlatot is kérhetsz az egyszerűen kitölthető űrlapon, ahol pontosan tájékoztatlak a költségekről és a további lépésekrőll

Elérhetőségeim

Árajánlatkérő Űrlap
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük, adja meg teljes nevét az árajánlat személyre szabása érdekében
Kérjük, adja meg érvényes telefonszámát, ahol szükség esetén kapcsolatba léphetünk Önnel a javítás részleteivel kapcsolatban
Kérjük, adja meg érvényes e-mail címét, ahol elérhetjük az árajánlat vagy további információ küldéséhez
Kérjük, adja meg a hibás készülék pontos modellszámát és írja le részletesen a tapasztalt hibát.
Kérjük, ossza meg velünk további részleteket, speciális kéréseket vagy egyéb információkat, amelyek segíthetnek nekünk a legpontosabb árajánlat elkészítésében.
Click or drag a file to this area to upload.
Töltsön fel képeket vagy dokumentumokat a hibás készülékről, hogy jobban megérthessük a problémát és pontosabb árajánlatot tudjunk adni.
ÁSZF / Adatvédelmi szabályzatunk
Az Adatvédelmi szabályzatunkat elolvastam, az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megértettem, és azokat magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

Kapcsolataim: Időpontfoglalás egyszerűen és gyorsan

Töltsd ki az űrlapot, és a Google Naptár integrációnk révén azonnal foglald le személyre szabott időpontodat!

Az űrlap kitöltése automatikus értesítést is aktivál a közelgő találkozóról.

A foglalt időpontok azonnal szinkronizálódnak, így a találkozókat egyszerűen kezelhetjük.

  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. Válaszd ki a neked legmegfelelőbb időpontot.
  3. Rövid időn belül visszaigazoljuk az időpontot.

 

A Google Naptár értesít mindkettőnket a közelgő találkozóról, így nem felejtjük el.

Időpontmódosítások és lemondások is gyorsan, könnyedén kezelhetők.

Figyelem: az űrlap nem árajánlatkérésre szolgál, azt az alatta lévő táblázatban teheted meg!

Hibajegy felvétel

Hibajegy beküldése most még egyszerűbb azok számára, akik már rendelkeznek előzetes árajánlattal! Ezzel az online űrlappal kizárólag az előzetesen egyeztetett árajánlattal rendelkező ügyfeleink küldhetik be hibajegyüket gyorsan és hatékonyan. Csak töltsd ki az űrlapot, és adj meg minden szükséges adatot, hogy zökkenőmentes és gyors feldolgozást garantálhassunk.

Nem tudsz személyesen megjelenni? Ne aggódj! Ezt az online hibajegy beküldő űrlapot kifejezetten az ilyen helyzetekre terveztük. Akár otthonról, akár útközben is egyszerűen kitöltheted, és beküldésedet azonnal feldolgozzuk.

Ez a módszer postai úton küldött készülékek esetén is optimális választás. Az űrlap kitöltésével gyors, hatékony és áttekinthető megoldást biztosítunk a készülékek javításának kezelésére, felgyorsítva ezzel a hibaelhárítás folyamatát, kizárólag azok számára, akik már rendelkeznek egy előzetesen egyeztetett árajánlattal

Postázási cím : Gulácsi Attila e.v 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9/25

hibajegy

Miért válassz engem?

Szakképzett Szakemberek: Szervizem magasan képzett technikusokból áll, akik naprakészek a legújabb technológiákkal és javítási technikákkal kapcsolatban. Mindig a legjobb megoldást kínáljuk a készüléked javítására.

Gyors és Hatékony Szolgáltatás: Tudom, hogy a készüléked nélkülözhetetlen a mindennapjaidban. Ezért igyekszem a lehető leggyorsabban elvégezni a szükséges javításokat, hogy minél előbb újra használhasd a telefonodat.

Kiváló Ügyfélszolgálat: Nálam az ügyfél az első. Barátságos és segítőkész munkatársaim minden kérdésedre szívesen válaszolnak, és mindenben segítenek, hogy a javítási folyamat zökkenőmentes legyen.

Megbízható Alkatrészek: Csak kiváló minőségű, megbízható alkatrészeket használok, így biztos lehetsz benne, hogy a készüléked a lehető legjobb ellátást kapja.

Szolgáltatásaim

Képernyőcsere: Repedt vagy törött a készüléked képernyője? Szervizemben gyorsan és szakszerűen kicserélem, hogy a készüléked újra tökéletes állapotban legyen.

Akkumulátorcsere: Ha gyorsan lemerül a telefonod, valószínűleg az akkumulátorral van probléma. Gondoskodom az akkumulátor cseréjéről, hogy a készüléked újra hosszú ideig bírja egy feltöltéssel.

Szoftverfrissítés és Javítás: Problémák vannak a készüléked szoftverével? Segítek frissíteni vagy újratelepíteni a szükséges szoftvereket, hogy a telefonod újra zökkenőmentesen működjön.

Egyéb Hardverjavítások: Bármilyen egyéb hardverproblémával küzdesz, fordulj hozzám bizalommal! Legyen szó hangszóróról, kameráról, vagy bármely más alkatrész javításáról, segítek.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél időpontot foglalni, hívj fel, vagy küldj üzenetet az email címemre. Emellett közösségi média csatornáimon keresztül is elérhetsz. Látogass el hozzám személyesen is, szeretettel várlak szervizemben!

Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk, és segíthetek a készüléked minden problémájának megoldásában!

Csatlakozz a mobiltelefon-mesterek közösségéhez!

Tudd meg elsőként a legfrissebb Android trükköket. Kattints és kapcsold be az értesítéseket!
Kövesd munkásságomat a Facebookon
Tweet
Share