Kapcsolat

Az oldalon megtalálod az összes szükséges információt, hogy kapcsolatba léphess velem: telefonszám, e-mail cím és természetesen a nyitvatartási időimet is.

Ha szeretnél időpontot foglalni, könnyedén megteheted az időpontfoglaló űrlapon keresztül. Kattints, töltse ki a mezőket, és én mihamarabb visszajelzek Neked a részletekkel.

Árajánlatot is kérhetsz az egyszerűen kitölthető űrlapon, ahol pontosan tájékoztatlak a költségekről és a további lépésekről.

Nyitvatartás

Időpontfoglalás Google Naptár Integrációval - Soha Nem Volt Ennyire Kényelmes és Biztonságos!

Időpontfoglalás Egyszerűen és Gyorsan! Töltsd ki az űrlapot, és foglald le személyre szabott időpontodat a Google Naptár integrációnkkal!

Az űrlap kitöltésével nem csak időpontot foglalsz, hanem automatikus értesítést is kapsz a közelgő találkozóról. Minden foglalt időpont azonnal szinkronizálódik a Google Naptárral, így én is, és te is egyszerűen és átláthatóan kezelhetjük a találkozókat.

Töltsd ki az űrlapot, válaszd ki a neked legmegfelelőbb időpontot, és küldd el nekem az adataidat, készülék adatait és hibát! Az időpontok automatikus szinkronizációjának köszönhetően semmi sem marad ki a látóterünkből. Rövid időn belül visszaigazolom az időpontot.

A közelgő időpontról mindkettőnknek értesítést küld a Google Naptár, így biztosítható, hogy egyikünk sem felejti el a találkozót. Az időpontmódosítások és lemondások is könnyedén kezelhetők és frissíthetők, így mindig naprakész információkkal rendelkezünk.

 Ez az űrlap nem arra szolgál, hogy árajánlatot kérj! Árajánlatért az alatta lévő táblázatban.

Árajánlatkérő Űrlap
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük, adja meg teljes nevét az árajánlat személyre szabása érdekében
Kérjük, adja meg érvényes telefonszámát, ahol szükség esetén kapcsolatba léphetünk Önnel a javítás részleteivel kapcsolatban
Kérjük, adja meg érvényes e-mail címét, ahol elérhetjük az árajánlat vagy további információ küldéséhez
Kérjük, adja meg a hibás készülék pontos modellszámát és írja le részletesen a tapasztalt hibát.
Kérjük, ossza meg velünk további részleteket, speciális kéréseket vagy egyéb információkat, amelyek segíthetnek nekünk a legpontosabb árajánlat elkészítésében.
Click or drag a file to this area to upload.
Töltsön fel képeket vagy dokumentumokat a hibás készülékről, hogy jobban megérthessük a problémát és pontosabb árajánlatot tudjunk adni.

Hibajegy felvétel

Hibajegy beküldése most még egyszerűbb azok számára, akik már rendelkeznek előzetes árajánlattal! Ezzel az online űrlappal kizárólag az előzetesen egyeztetett árajánlattal rendelkező ügyfeleink küldhetik be hibajegyüket gyorsan és hatékonyan. Csak töltsd ki az űrlapot, és adj meg minden szükséges adatot, hogy zökkenőmentes és gyors feldolgozást garantálhassunk.

Nem tudsz személyesen megjelenni? Ne aggódj! Ezt az online hibajegy beküldő űrlapot kifejezetten az ilyen helyzetekre terveztük. Akár otthonról, akár útközben is egyszerűen kitöltheted, és beküldésedet azonnal feldolgozzuk.

Ez a módszer postai úton küldött készülékek esetén is optimális választás. Az űrlap kitöltésével gyors, hatékony és áttekinthető megoldást biztosítunk a készülékek javításának kezelésére, felgyorsítva ezzel a hibaelhárítás folyamatát, kizárólag azok számára, akik már rendelkeznek egy előzetesen egyeztetett árajánlattal

Postázási cím : Gulácsi Attila e.v 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9/25

Untitled 1 https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/09/Samsung-Huawei-xiaomi-telefon-szerviz-javitas-Szeged-.png Android Szerviz Szeged

Örülünk, hogy felkerestél weboldalam. A kapcsolat oldalam célja, hogy lehetőséget biztosítsunk számodra, hogy felvehesd velem a kapcsolatot és megoszthasd észrevételeidet, javaslataidat és kérdéseidet. Ügyfélszolgálatom minden esetben készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsek bármilyen kérdésedben, problémádban vagy információigényedben.

Ha bármilyen problémád vagy kérdésed van, kérjük, ne habozz felvenni a kapcsolatot, hogy segíthessek.

Az ügyfélszolgálat elérhető telefonon, e-mailen és az oldalunkon keresztül. Az e-mail címünk: info@androidszerviz-szeged.hu

 Ha inkább telefonon szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük, hívj minket a +36 30 488 8049 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunk minden nap elérhető 11 és 17 óra között.

Amennyiben személyesen szeretnél felkeresni minket, üzletünk a 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9. Emelet 25. Ajtó címen található. Kérlek, hogy előzetesen egyeztess velünk időpontot, hogy biztosan rendelkezésedre tudjak állni.

Amennyiben javaslatod, észrevételed vagy bármilyen visszajelzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérjük, használd az ügyfélszolgálaton keresztül a visszajelzés funkciót, hogy javíthassuk szolgáltatásunkat és még jobban kiszolgálhassam a szükségleteidet.

Köszönjük, hogy felkerestél , és bármikor szívesen állok rendelkezésedre. A mobiltelefon szervizem számára fontos az elégedettséged, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsak számodra.

Gyári és Prémium***** alkatrészeket használok a készülékek javításához

Ne kockáztass: Válaszd a minőségi szervizelést gyári és prémium ***** alkatrészekkel
0 óra
Átlagos javítási idő
0 +
Visszatérő ügyfél
0 +
Megjavított készülék havonta
Tweet
Share3