Android Telefon Szerviz Szeged
ANDROID
Szerviz Szeged Kapcsolat

Az oldalon megtalálod az összes szükséges információt, hogy kapcsolatba léphess velem: telefonszám, e-mail cím és természetesen a nyitvatartási időimet is.

Ha szeretnél időpontot foglalni, könnyedén megteheted az időpontfoglaló űrlapon keresztül. Kattints, töltse ki a mezőket, és én mihamarabb visszajelzek Neked a részletekkel.

Árajánlatot is kérhetsz az egyszerűen kitölthető űrlapon, ahol pontosan tájékoztatlak a költségekről és a további lépésekről.

Elérhetőségeim

Árajánlatkérő Űrlap
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük, adja meg teljes nevét az árajánlat személyre szabása érdekében
Kérjük, adja meg érvényes telefonszámát, ahol szükség esetén kapcsolatba léphetünk Önnel a javítás részleteivel kapcsolatban
Kérjük, adja meg érvényes e-mail címét, ahol elérhetjük az árajánlat vagy további információ küldéséhez
Kérjük, adja meg a hibás készülék pontos modellszámát és írja le részletesen a tapasztalt hibát.
Kérjük, ossza meg velünk további részleteket, speciális kéréseket vagy egyéb információkat, amelyek segíthetnek nekünk a legpontosabb árajánlat elkészítésében.
Click or drag a file to this area to upload.
Töltsön fel képeket vagy dokumentumokat a hibás készülékről, hogy jobban megérthessük a problémát és pontosabb árajánlatot tudjunk adni.
ÁSZF / Adatvédelmi irányelvek
Az Adatvédelmi Irányelveket elolvastam, az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megértettem, és azokat magamra nézve kötelezőnek ismerem el.
Kapcsolat Animáció

Kapcsolat: Időpontfoglalás egyszerűen és gyorsan!

Töltsd ki az űrlapot, és a Google Naptár integrációnk révén azonnal foglald le személyre szabott időpontodat!

Az űrlap kitöltése automatikus értesítést is aktivál a közelgő találkozóról.

A foglalt időpontok azonnal szinkronizálódnak, így a találkozókat egyszerűen kezelhetjük.

  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. Válaszd ki a neked legmegfelelőbb időpontot.
  3. Rövid időn belül visszaigazoljuk az időpontot.

 

A Google Naptár értesít mindkettőnket a közelgő találkozóról, így nem felejtjük el.

Időpontmódosítások és lemondások is gyorsan, könnyedén kezelhetők.

Figyelem: az űrlap nem árajánlatkérésre szolgál, azt az alatta lévő táblázatban teheted meg!

Hibajegy felvétel

Hibajegy beküldése most még egyszerűbb azok számára, akik már rendelkeznek előzetes árajánlattal! Ezzel az online űrlappal kizárólag az előzetesen egyeztetett árajánlattal rendelkező ügyfeleink küldhetik be hibajegyüket gyorsan és hatékonyan. Csak töltsd ki az űrlapot, és adj meg minden szükséges adatot, hogy zökkenőmentes és gyors feldolgozást garantálhassunk.

Nem tudsz személyesen megjelenni? Ne aggódj! Ezt az online hibajegy beküldő űrlapot kifejezetten az ilyen helyzetekre terveztük. Akár otthonról, akár útközben is egyszerűen kitöltheted, és beküldésedet azonnal feldolgozzuk.

Ez a módszer postai úton küldött készülékek esetén is optimális választás. Az űrlap kitöltésével gyors, hatékony és áttekinthető megoldást biztosítunk a készülékek javításának kezelésére, felgyorsítva ezzel a hibaelhárítás folyamatát, kizárólag azok számára, akik már rendelkeznek egy előzetesen egyeztetett árajánlattal

Postázási cím : Gulácsi Attila e.v 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9/25

hibajegy

Közösségi médiák

Android Szerviz Szeged TIKTOK

tiktok

Android Szerviz Szeged INSTAGRAM

Instagram

Android Szerviz Szeged FACEBOOK

Facebook

Gyári és Prémium***** alkatrészeket használok a készülékek javításához

Örülünk, hogy felkerestél weboldalam. A kapcsolat oldalam célja, hogy lehetőséget biztosítsunk számodra, hogy felvehesd velem a kapcsolatot és megoszthasd észrevételeidet, javaslataidat és kérdéseidet. Ügyfélszolgálatom minden esetben készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsek bármilyen kérdésedben, problémádban vagy információigényedben.

Ha bármilyen problémád vagy kérdésed van, kérjük, ne habozz felvenni a kapcsolatot, hogy segíthessek.

Az ügyfélszolgálat elérhető telefonon, e-mailen és az oldalunkon keresztül. Az e-mail címünk: info@androidszerviz-szeged.hu

 Ha inkább telefonon szeretnél velünk kapcsolatba lépni, kérjük, hívj minket a +36 30 488 8049 telefonszámon. Ügyfélszolgálatunk minden nap elérhető 11 és 17 óra között.

Amennyiben személyesen szeretnél felkeresni minket, üzletünk a 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9. Emelet 25. Ajtó címen található. Kérlek, hogy előzetesen egyeztess velünk időpontot, hogy biztosan rendelkezésedre tudjak állni.

Amennyiben javaslatod, észrevételed vagy bármilyen visszajelzésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, kérjük, használd az ügyfélszolgálaton keresztül a visszajelzés funkciót, hogy javíthassuk szolgáltatásunkat és még jobban kiszolgálhassam a szükségleteidet.

Köszönjük, hogy felkerestél , és bármikor szívesen állok rendelkezésedre. A mobiltelefon szervizem számára fontos az elégedettséged, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsak számodra.

Ne kockáztass: Válaszd a minőségi szervizelést!

Az Android Szerviz Szeged tisztában van azzal, hogy mobiltelefonod nem csupán egy eszköz – életed szerves része. Éppen ezért minden egyes javítási és karbantartási munkát a legnagyobb gondossággal és precizitással végezek.

Csak a legjobb alkatrészekkel dolgozom

Kizárólag gyári és prémium ***** utángyártott alkatrészeket használok, hogy készüléked a lehető legjobb állapotban és teljesítménnyel működjön a javítás után. 

Az elégedett ügyfél a legfontosabb

Minden egyes ügyfél számára személyre szabott megoldásokat kínálok, mert tudom, hogy minden telefon és annak tulajdonosa egyedi. Az elégedett ügyfelek és a pozitív visszajelzések bizonyítják elkötelezettségünket a kiváló ügyfélszolgálat és a magas színvonalú munka iránt.

Bízz meg bennem!

Válaszd az Android Szerviz Szegedet, és tapasztald meg a minőségi, gyors és megbízható szervizelés élményét! A mobiltelefonod értékes – bánjunk vele a megérdemelt gondossággal és szakértelemmel!

0 óra
Átlagos javítási idő
0 +
Visszatérő ügyfél
0 +
Megjavított készülék havonta

Csatlakozz a mobiltelefon-mesterek közösségéhez!

Tudd meg elsőként a legfrissebb Android trükköket. Kattints és kapcsold be az értesítéseket!
Kövesd munkásságomat a Facebookon
Tweet
Share