Android Telefon Szerviz Szeged
ANDROID
Telefon Szerviz Szeged

Ahol a javítás művészete találkozik a technológiával!

+13 év szakmai tapasztalattal rendelkezem telefon szerviz szeged területén. Folyamatosan megújuló technológiákkal és az iparág legújabb innovációival garantálom a gyors és magas színvonalú javítást minden AndroidOS telefonra – legyen az Samsung, Xiaomi, Huawei vagy bármely más gyártó – valamint tabletek és okosórák terén.

Precíz diagnosztikával és bevált szerviz módszerekkel biztosítom készülékeid hibátlan működését. Az ügyfeleim elégedettsége az én sikerem, így nem csak a versenyképes árakkal, de a kimagasló ügyfélszolgálattal és a szaktudással is várom mindenkit. Tapasztald meg a Telefon Szerviz Szeged minőségét!

Android Szerviz Szeged GSM Javitas 2 scaled e1699189727956 https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/11/Android-Szerviz-Szeged.png Android Szerviz Szeged

Javítási eljárás

A Telefon Szerviz Szeged kizárólag Android alapú készülékekkel foglalkozik.

Ez azt jelenti, hogy minden tudásom és figyelmem az Android operációs rendszerre és a hozzá tartozó mobil eszközök javítására összpontosul.

A következőkben ismertetem a javítási eljárás lépéseit, amelyek segítenek a gyors és precíz munkavégzésben, valamint az ügyfelek teljes elégedettségének biztosításában.

white1 https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/11/Android-Szerviz-Szeged.png Android Szerviz Szeged

Használd a Chatbotot, ezzel is segítve a munkámat! Vagy küldj üzenetet, e-mailt, vagy kérj árajánlatot/időpontot, hívj fel – a döntés a Tiéd!

white2 https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/11/Android-Szerviz-Szeged.png Android Szerviz Szeged

Diagnosztizálás után egy árajánlatot küldök, amely tartalmazza a javítási folyamatot és a költségeket, beleértve az esetleges alkatrész-cseréket és a munka díját.

white3 https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/11/Android-Szerviz-Szeged.png Android Szerviz Szeged

A javításra garanciát vállalok, tesztelve adom át a készüléket és azonnal értesítelek, amint a készüléked elkészült.

Miért a telefon szerviz Szeged?

Gyors és ügyfélbarát javítási folyamatot kínál, amely megkönnyíti a javításokat és minimalizálja a kellemetlenségeket az ügyfelek számára.

A Telefon Szerviz Szegednél minden ügyfél egyedi, ezért minden javítást a telefon és tulajdonosa egyedi igényeihez igazítva végzek el.

Szegeden csak én specializálódom android telefonokra, ami precízebb és magasabb szintű szaktudást garantál, mint a vegyes szervizek.

Legtöbb aktuális telefonhoz azonnal rendelkezésre álló raktárkészlettel rendelkezem az alkatrészek terén.

Szegeden az élvonalbeli szervizesek közé tartozom, és számos elégedett ügyfél bizonyítja kiemelkedő hírnevemet.

Nem csak egyszerű alkatrész cserékkel foglalkozom, hanem különleges javítási megoldásokat is alkalmazok, hogy a telefonod hosszabb ideig szolgáljon.

Nem problémaként, hanem kihívásként tekintek minden javítási feladatra, így garantálhatom a hatékony és sikeres megoldásokat.

Minden elkészült készüléket M360 szoftveres, teljeskörű készülék diagnosztikán esik át. Telefon Szerviz Szeged

Android Szerviz Szeged M360 hivatalos partner

Telefon szerviz szolgáltatásaim

Törött kijelző? Beázott telefon? Elhasználódott akkumulátor?

A Telefon Szerviz Szeged a megoldás!  A törött kijelzőket modern technikával cserélem, beázott telefonokat hatékony módszerekkel állítom helyre, és az elhasználódott akkumulátorokat minőségi alkatrészekkel pótlom.

Képed elhomályosodott? Sérült lencséket is cserélek.

Extra védelemre van szükséged? Tekintsd meg ütésálló Hydrogel fóliáinkat, Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus, LG, Sony, Motorola, Nokia, Google (Pixel), Oppo, Realme, Asus és szinte minden modellek. 

Legyél te is elégedett ügyfelem!

Android Telefon Szerviz Szeged GSM Javitás 7

Leggyakrabban Ismételt kérdések

Az itt található Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) szekciójában gondosan összegyűjtöttem azokat a kérdéseket, amelyekkel leggyakrabban keresnek meg engem.

Azt tapasztaltam, hogy sok ügyfélnek hasonló kérdései vannak, és gyakran a válasz már itt, ebben a szekcióban megtalálható.

Ezért, mielőtt felhívnál, ajánlom, nézd át ezt a részt. Biztos vagyok benne, hogy szinte minden kérdésedre választ találsz, így nem csak időt, de esetleges költségeket is spórolhatsz.

Továbbá, ha újdonságok, változások történnek, a GYIK-et rendszeresen frissítem és bővítem, hogy a legpontosabb és legfrissebb információkat tudjam nyújtani számodra.

A közös célunk az, hogy minden információt könnyedén és gyorsan megtalálj, így probléma esetén azonnal tudj dönteni a további lépésekről.

Minőség, megbízhatóság, elégedettség: A Mobilod megérdemli!

premium szerviz szeged

Megbízható és garantált szolgáltatások

Hibajegy felvétel

Mielőtt hibajegyet küldenél, először kérj árajánlatot! Csak az „Árajánlat kérés” gombra kattintva és az árajánlat egyeztetése után indíthatod el hibajegyed. Az online hibajegy rendszer egyszerűsége és kényelme azoknak is ideális, akik nem tudnak személyesen ellátogatni hozzám, és postai úton küldik be készüléküket.

Ne feledd, legyen egyeztetett árajánlatod, mielőtt nekilátnál az online hibajegy űrlap kitöltésének. Ezzel garantálhatod, hogy a javítási folyamat gördülékeny és gyors lesz!

Telefon Szerviz Szeged

Postázási cím : Gulácsi Attila e.v 6724 Szeged, Cső u. 8/A 9/25

hibajegy
Személyre szabott árak

Testreszabott megoldások, testreszabott árak

Bár nem a legolcsóbb szervizként működöm, az általam nyújtott prémium szolgáltatások minőségét tükrözik az áraim. Minden esetben igyekszem az ügyfél igényeihez és a telefon állapotához igazodva a legjobb árat kínálni, amely összhangban áll a nyújtott értékkel.

Az árakat befolyásoló tényezők:

Készülék típusa: Egyes márkák és modellek esetében eltérő az alkatrészek ára és a javítási idő.

Javítás bonyolultsága: A probléma természetétől függően az ár változhat.

Felhasznált alkatrészek: Csak minőségi és eredeti, vagy azzal megegyező minőségű alkatrészeket használok.

Minden javítási igény egyedi, ezért vedd fel a kapcsolatot, hogy személyre szabott árajánlatot kaphass. Garantálom, hogy áraim átláthatóak, és nincsenek rejtett költségek. Telefon Szerviz Szeged

Ügyfeleim tapasztalatai és véleményei

Az ügyfeleim elégedettsége nem csak szlogen: ez az alapvető irányelvem, mely meghatározza üzleti sikeremet. Elkötelezettségem a kiválóság iránt kifinomult a számtalan pozitív visszajelzés által, amit ügyfeleimtől kapok.

Nem elégszem meg azzal, hogy csak eleget tegyek az elvárásoknak; mindig törekvésben vagyok, hogy meghaladjam azokat.

Az itt olvasható pozitív visszajelzések nem csak az eredményeimről tanúskodnak, de arról is, hogy az ügyfelek igényei vezérlik minden döntésemet és tevékenységemet.

Telefon Szerviz Szeged

Merülj el a képek világában
Android Telefon Szerviz Szeged

Fedezd fel sokoldalú szervizem képes bemutatóját. Kattints erre a gombra, és lapozzon végig telefonjavításink részletes képein, valamint különféle egyéb fotóinkon.

Az oldalon nem csak a javítási folyamatokat dokumentáló fotókat találsz, hanem különböző érdekes pillanatokat és eseményeket is, amelyek megörökítik szakértelmünket és elhivatottságunkat. Lépj be a képgalériánkba, és ismerd meg közelebbről munkámat, egyéb képeim és mindennapjaim!

Kövess a YouTube-on a legfrissebb tartalmakért!

Fedezd fel izgalmas videóimat a YouTube-on! Kalandok, tippek, trükkök és sok más érdekesség vár rád. Kattints a gombra, iratkozz fel, és kapcsold be az értesítéseket, hogy ne maradj le semmiről!
Fedezd fel a legfrissebb tippjeim

Szeretnéd közelebbről megismerni a mobiltelefonok rejtelmeit? Legyen szó a legújabb frissítésekről, érdekességekről vagy éppen hasznos karbantartási tanácsokról, a blogomban mindent megtalálsz, ami egy okostelefon tulajdonos számára érdekes lehet. Kattints ide, és látogass el a blogomra, ahol rendszeresen frissülő tartalmak várnak, hogy még jobban kihasználhasd a készülékedet. Ne maradj le semmiről, gyere és olvasd el a legújabb bejegyzéseimet!

A Számok magukért beszélnek​
~ 0 óra
Átlagos javitási idő
0 +
Megjavított készülék havonta
+ 0
Év szakmai tapasztalat
Google Színek Szövegeffekt
Népszerű készülékek
Kövesd munkásságomat a Facebookon is!
Facebook Like https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/11/Android-Szerviz-Szeged.png Android Szerviz Szeged
Tweet
Share

Ünnepi Nyitvatartás

🐣🌸 Húsvéti Nyitvatartás @ Android Szerviz Szeged 🌸🐣

Sziasztok📱

💚 A tavasz és a megújulás ünnepe közeledtével szeretnénk tájékoztatni titeket szervizünk húsvéti nyitvatartásáról. 🐰🌷

🔒 Zárva: Március 27., Szerda – Április 1., Hétfő

🔓 Újranyitás: Április 2., Kedd

Kérjük, tervezzétek meg előre a szükséges szervizlátogatásokat, hogy a húsvéti szünetet zökkenőmentesen tölthessük. 🛠️📅

⚠️ Fontos: Telefonon nem leszek elérhető ebben az időszakban. Egyes szolgáltatásaink az ünnepek alatt is elérhetőek, kérjük, keressetek üzenetben a weboldalunkon található kapcsolat fülön.

 

Mindenkinek békés és boldog Húsvéti Ünnepeket kívánunk! 🎉🐥