Animációs Szöveg

Nokia Szerviz Szeged: - Ahol az okostelefonod újjászületik

Nokia Szerviz Szeged

Nokia Szerviz Szeged okostelefon szerviz

Amikor a Nokia telefonoddal probléma merül fel, a legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy elhalasztod a javítást. Az idővel csak rosszabbodhat a helyzet, és a késlekedésnek következményei lehetnek. Azonban, ha megbízható és minőségi szervizre van szükséged, akkor jó helyen jársz.

Nokia Szerviz Szeged szolgáltatásaim:

ideális megoldások, ha teljeskörű szervizelésre van szükséged a telefonnal kapcsolatban.

Szervizem szoftveres és hardveres javításokat is vállal, és mindegyik javítást garanciával végzek el. Raktáron tartok szinte az összes szükséges alkatrészt, így biztos lehetsz benne, hogy a javítási munkálatok rövid határidővel elvégezhetőek. Magas szintű szakértelemmel rendelkezem, és a javítási munkálatokat szakszerűen, minőségi szinten végzem el.

Lehetőséget kínálálok arra, hogy a telefonunkat teljeskörűen szervizeljem. A javítási munkálatokat a gyártó előírásainak megfelelően végzem el, így biztos lehetsz benne, hogy a javított eszköz az eredeti állapotukhoz közel álló minőségi szinten lesznek. A javítási munkálatokról az ügyfelek folyamatosan tájékoztatást kapnak, így mindig tisztában lehetnek a javítás állapotával.

Nem csak a javítási munkálatokkal foglalkozom

Az ügyfelek elégedettségét is kiemelten kezelem. Mindig az ügyfél igényeire koncentrálok, és mindent megteszek azért, hogy a javítási munkálatokat minél hatékonyabban és minőségi szinten elvégezzem.

Díjmentesen javítom a garanciális időn belül lévő eszközöket, és biztos lehetsz abban, hogy a javítási munkálatok minőségi szinten lesznek elvégezve.

A szervizelés során a javítás minden aspektusával foglalkozom, így az ügyfeleknek csak egy helyre kell fordulniuk, hogy teljeskörű szolgáltatást kapjanak.

Nem csak a javítási munkálatokkal foglalkozom, hanem segítek az ügyfeleknek a telefon beállításaival, és válaszolok minden olyan kérdésre, amely a telefon használatával kapcsolatos.

Akkumulátor- vagy kijelző cserére lenne szükség egy Nokia okostelefonnál? Szervizemben a leggyakrabban előforduló problémát rövid időn belül javítok.
 
A kijelző tekintetében a Nokia készülékek kijelzője kifejezetten nagy, ebből fakadóan pedig sérülékeny.
Ha a készülékednél tört, repedt kijelzőt, képbeli zavarokat észlelsz, vagy az érintőfelület nem reagál, valószínűleg a kijelző cseréje jelentheti a megoldást.
 
Ha már a közelébe sem ér a Nokia telefonod akkumulátorának üzemideje az újkori teljesítményének, túl gyakran lemerül, egyre többször kell tölteni, esetleg más kapcsolódó problémákat tapasztalnánk vele hosszabb távon, akkor az esetek többségében már csak az akkumulátor csere jelent megoldást.
 
A műanyag illetve üveg hátlap a Nokia okostelefon esetében is rendkívül sérülékeny, a fizikai erőhatásra könnyedén elreped vagy betörik.
Ez azonban gyakran közel sem csak esztétikai probléma, a sérülés rossz hatást gyakorol a belső alkatrészekre, és ha meg akarjuk előzni a költségesebb javításokat, akkor érdemes mielőbbi hátlap cserét kérni.
 
Különféle hanghibákat tapasztalunk Nokia okostelefonunkkal?
Előfordulnak-e hanghibák, úgymint recsegés, visszhang vagy néma szakaszok médialejátszáskor vagy telefonhívások során?
 
Ha sem az újraindítás, sem az alkatrész tisztítása nem segített, akkor jellemzően csak a hangszóró csere jelenthet megoldást.
 
A mikrofon cseréjére általában akkor van szükség egy Nokia okostelefonnál, ha a hívások során a másik fél nem hall minket megfelelően, csak hanghibák társaságában. Amennyiben a mikrofon teljesen süket, és nem segít sem az újraindítás, sem a tisztítás, akkor jellemzően új alkatrészre van szükség.
 
Töltésproblémák merültek fel Nokia telefonunknál?
A készülék egyáltalán nem vagy csak szakaszosan töltődik, esetleg érezhetően lötyög a microUSB portban a töltőkábel, és gondot okoz a vezetékes kapcsolódás egy számítógéphez?
 
Amennyiben Nokia telefonunkkal töltési problémák merültek fel, akkor nagy valószínűséggel az USB csatlakozó a hibás. Ez a probléma akkor jelentkezik, amikor a telefon nem vagy csak szakaszosan töltődik, esetleg érezhetően lötyög a microUSB portban a töltőkábel, és gondot okoz a vezetékes kapcsolódás egy számítógéphez.
 
A legtöbb mai forgalomban lévő Nokia kijelző, Nokia töltőcsatlakozó és egyéb alkatrész azonnal elérhető raktárról.
 

Nokia Szerviz Szeged akár szoftveres és hardveres szervizelés.

– Nokia telefon kijelző csere
– Nokia mobiltelefon töltés javítás
– Nokia telefon szoftver frissítés
– Nokia telefon akkumulátor – Nokia akku csere

 
Kövesd Munkásságom a YOUTUBE csatornámon is.

Nézd meg bemutatkozó videóm: "Régi Telefonod Új Élete - Tippek és útmutató a felújítás előnyeiről a szegedi Android Szerviztől

Android rajongóknak

Profi mobiltelefon-javítási tippeket osztok meg veletek. Ne maradj le a legfrissebb praktikákról, iratkozz fel most!
Telefon szerviz szeged facebook
Kövess a Facebookon, hogy naprakészen értesülj az új szervizprojektekről.
Pozití értékelés
0 +
ANDROID telefon tapasztalat
~ 0 év
ANDROID-os Készülék szoftverezés
0 +
Tweet
Share