OnePlus Szerviz Szeged

Garantált elégedettség - Ha velem javíttatsz, garantálom, hogy elégedett leszel a szolgáltatásaimmal és a javított telefon működésével.

Amikor a OnePlus telefonoddal probléma merül fel

legrosszabb dolog, amit tehetsz, hogy elhalasztod a javítást. Az idővel csak rosszabbodhat a helyzet, és a késlekedésnek következményei lehetnek.

Azonban, ha megbízható és minőségi szervizre van szükséged, akkor jó helyen jársz. A OnePlus Szerviz Szeged szolgáltatásai lehetnek az ideális megoldások, ha teljeskörű szervizelésre van szükséged a telefonnal kapcsolatban.

Szervizem szoftveres és hardveres javításokat is vállal, és mindegyik javítást garanciával végzek el. Raktáron tartok szinte az összes szükséges alkatrészt, így biztos lehetsz benne, hogy a javítási munkálatok rövid határidővel elvégezhetőek.

Magas szintű szakértelemmel rendelkezem

A javítási munkálatokat szakszerűen, minőségi szinten végzem el.

Lehetőséget kínálálok arra, hogy a telefonod  teljeskörűen szervizeljem. A javítási munkálatokat a gyártó előírásainak megfelelően végzem el, így biztos lehetsz benne, hogy a javított eszköz az eredeti állapotukhoz közel álló minőségi szinten lesznek.

A javítási munkálatokról az ügyfelek folyamatosan tájékoztatást kapnak, így mindig tisztában lehetnek a javítás állapotával.

Nem csak a javítási munkálatokkal foglalkozom, hanem az ügyfelek elégedettségét is kiemelten kezelem.

Mindig az ügyfél igényeire koncentrálok

Mindent megteszek azért, hogy a javítási munkálatokat minél hatékonyabban és minőségi szinten elvégezzem.

Díjmentesen javítom a garanciális időn belül lévő eszközöket, és biztos lehetsz abban, hogy a javítási munkálatok minőségi szinten lesznek elvégezve.

Szolgáltatásaim teljeskörű javítást kínálnak a OnePlus telefonokkal kapcsolatban. A szervizelés során a javítás minden aspektusával foglalkozom, így az ügyfeleknek csak egy helyre kell fordulniuk, hogy teljeskörű szolgáltatást kapjanak.

Nem csak a javítási munkálatokkal foglalkozom, hanem segítek az ügyfeleknek a telefon beállításaival, és válaszolok minden olyan kérdésre, amely a telefon használatával kapcsolatos.

Akkumulátor- vagy kijelző cserére lenne szükség egy OnePlus okostelefonnál?
 
A OnePlus Szerviz Szeged a leggyakrabban előforduló problémákat is rövid időn belül elhárítom.
 
A kijelző tekintetében a OnePlus készülékek kijelzője kifejezetten nagy, ebből fakadóan pedig sérülékeny.
 
Amikor kijelzőbeli hibák – úgymint repedések, törések vagy a kép torzulása – merülnek fel, vagy az érintőképernyő nem működik rendesen, ezekre gyakran csak az LCD csere jelent megoldást.
 
Ha már a közelébe sem ér a OnePlus telefonod akkumulátorának üzemideje az újkori teljesítményének, túl gyakran lemerül, egyre többször kell tölteni, esetleg más kapcsolódó problémákat tapasztalnánk vele hosszabb távon, akkor az esetek többségében már csak az akkumulátor csere jelent megoldást.
 
A műanyag illetve üveg hátlap a OnePlus okostelefon esetében is rendkívül sérülékeny, a fizikai erőhatásra könnyedén elreped vagy betörik.
 
Ez azonban gyakran közel sem csak esztétikai probléma, a sérülés rossz hatást gyakorol a belső alkatrészekre, és ha meg akarjuk előzni a költségesebb javításokat, akkor érdemes mielőbbi hátlap cserét kérni.
 
Különféle hanghibákat tapasztalunk OnePlus okostelefonunkkal?
Zavaró hangzavarok, mint recsegés vagy visszhang, esetleg teljes csend fogad, amikor média tartalmat játszol le vagy telefonálás közben?
 
Ha sem az újraindítás, sem az alkatrész tisztítása nem segített, akkor jellemzően csak a hangszóró csere jelenthet megoldást.
 
A mikrofon cseréjére általában akkor van szükség egy OnePlus okostelefonnál, ha a hívások során a másik fél nem hall minket megfelelően, csak hanghibák társaságában.
 
Amennyiben a mikrofon teljesen süket, és nem segít sem az újraindítás, sem a tisztítás, akkor jellemzően új alkatrészre van szükség.
 
Töltésproblémák merültek fel OnePlus telefonunknál?
 
A készülék egyáltalán nem vagy csak szakaszosan töltődik, esetleg érezhetően lötyög a microUSB portban a töltőkábel, és gondot okoz a vezetékes kapcsolódás egy számítógéphez?
 
Amennyiben OnePlus telefonunkkal töltési problémák merültek fel, akkor nagy valószínűséggel az USB csatlakozó a hibás.
 
Ez a probléma akkor jelentkezik, amikor a telefon nem vagy csak szakaszosan töltődik, esetleg érezhetően lötyög a microUSB portban a töltőkábel, és gondot okoz a vezetékes kapcsolódás egy számítógéphez.
 
A legtöbb mai forgalomban lévő OnePlus kijelző, OnePlus töltőcsatlakozó és egyéb alkatrész azonnal elérhető raktárról.
 
OnePlus Szerviz Szeged javítás legyen az akár szoftveres és hardveres szervizelés.
– OnePlus telefon kijelző csere
– OnePlus mobiltelefon töltés javítás
– OnePlus telefon szoftver frissítés
– OnePlus telefon akkumulátor – OnePlus akku csere
 
Kövesd Munkásságom a YOUTUBE csatornámon is.
OnePlus Telefon Szerviz Szeged
+ 0 *****
Ügyfél elégedettség
+ 0
Kijelző csere
~ 0
Lejavított készülék naponta
Tweet
Share