Android Szeged logo1

Szolgáltatásaim

Legjobb szolgáltatások ügyfélbarát áron

Miben segítethetek?

A kijelzők cseréje az egyik leggyakoribb munkafolyamat az okostelefonok és táblagépek szervizelése során. A kijelzők a készülékek egyik legfontosabb és legérzékenyebb részei, mivel napi szinten órákat töltünk azokkal, és könnyen eltörhetnek vagy megsérülhetnek. A kijelzőcsere több szintű problémát is magában foglalhat, és általában nincs általános sablon azok megoldására.

Az okostelefonok fejlődésével és trendjével egyre nagyobb kijelzők érkeznek a piacon. Azonban a nagyobb kijelzők nehezebben rakhatóak a zsebünkbe, így gyakrabban sérülnek meg, amikor megpróbáljuk zsebre tenni vagy kivenni onnan. Ha a kijelző eltörik vagy megsérül, akkor kijelző csere lehet a megoldás, vagy azon gondolkodunk, hogy ideje cserélni a telefont.

Azonban ha a készülékünk teljesen összetörik, és a kijelző mellett más alkatrészek is megsérülnek, akkor az adatokat is elveszíthetjük, ha nem tartunk biztonsági mentést róluk. A fontos adatok, képek és videók statisztikailag gyakran rajta vannak az eszközön, és azok mentése nélkül könnyen elveszíthetjük azokat. Ezért javasolt előre látó módon biztonsági mentéseket készíteni az okostelefonokon és táblagépeken található adatokról, és szervizelés előtt le kellene tölteni azokat a készülékről.

Ha szükség van a kijelzőcsere mellett az adatmentésre is, akkor a szervizben általában megoldják ezt a feladatot is. Így az adatok mentése és a kijelzőcsere is biztonságosan és hatékonyan elvégezhető. Összességében a kijelzők cseréje a leggyakoribb munkafolyamat az okostelefonok és táblagépek szervizelése során, és fontos, hogy megfelelően kezeljük és biztonságosan mentjük az adatokat ezekről a készülékekről.

Kijelzo csere Samsung Huawei xiaomi telefon https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Superamoled és Amoled kijelzővel rendelkező készülékek rendkívül népszerűek napjainkban, és ez a fajta kijelző már a legtöbb prémium kategóriás telefonban megtalálható. Az ilyen típusú kijelzők előnye az LCD kijelzőkkel szemben, hogy azok egy különleges organikus anyagot használnak a megjelenítésre, amelynek az eredménye élesebb és gazdagabb színű kép, valamint az energiafogyasztás szempontjából is jobbak.

Az ilyen típusú kijelzők védelme azonban különösen fontos, mivel azok sokkal érzékenyebbek a sérülésekre, mint az LCD kijelzők. Ha csak az üveg sérült a készüléken és a képet megjeleníti, valamint az érintés is működik, akkor lehetőség van külön csak üvegcserére. Ez nagyon jó lehetőség arra, hogy pénzt takarítsunk meg, hiszen a komplett kijelző csere jóval költségesebb megoldás.

Az üvegcserét azonban nem minden esetben lehet alkalmazni, és nem minden esetben javasolt. Az eljárás során ugyanis sérülhet a kijelző, és akkor teljes kijelző csere szükséges. Az üvegcsere csak akkor javasolt, ha a kijelzőszerkezet sértetlen maradt, és csak az üveg sérült meg. Ha a kijelzőszerkezet is megsérül, akkor érdemes a komplett kijelző cseréjét választani.

Fontos megemlíteni, hogy az üvegcserének is megvannak a maga kockázatai, és az eljárás során nagyon óvatosan kell eljárni, hogy ne sérüljön meg a kijelző. Az üvegcserét csak profi és tapasztalt szakembernek érdemes bízni, aki jártas az ilyen típusú kijelzők javításában. A rossz minőségű alkatrészek vagy az amatőr javítási kísérletek ronthatják a kijelző minőségét és hosszú távú működőképességét.

 

Samsung Galaxy kijelzo uvegcsere uveg csere Szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Ha az eszköz nem tölt rendesen, csak akkor, ha feszegeted a töltőcsatlakozót, akkor nagy valószínűséggel az USB csatlakozója meghibásodott. Ez egy gyakori jelenség, amelyet általában a töltésproblémák jelzése előz meg.

Az USB csatlakozó az eszköz egyik legfontosabb része, hiszen a töltésen kívül az adatátvitelt is ezen keresztül végezzük. Ha az USB csatlakozó hibás, akkor nem csak a töltés lesz problémás, hanem a szinkronizálás, adatmentés és más funkciók is nehézkesek lehetnek.

Amikor az USB csatlakozó meghibásodik, az egyik leggyakoribb tünet, hogy az eszköz nem reagál a töltőre, vagy csak bizonyos szögben és pozícióban képes a töltést érzékelni. Ebben az esetben sokan próbálnak különböző trükköket alkalmazni, mint például szigetelőszalagot használni, vagy a töltőt erősen megtámasztani, hogy a csatlakozó szorosabban illeszkedjen.

Az ilyen kreatív megoldások általában csak átmeneti megoldást jelentenek, és nem szabad hosszú távon számítani rájuk.

A megoldás általában a teljes USB csatlakozó cseréje. Ez a megoldás tartósan és hatékonyan szünteti meg a töltési problémákat, valamint a további funkcionális zavarokat is. Fontos megjegyezni, hogy a töltőcsatlakozó cseréje bonyolult feladat, amelyet csak szakemberrel érdemes végeztetni.

Ha nem megfelelően végzi el a csatlakozó cseréjét, az további problémákat okozhat az eszközben.

Toltocsatlakozo csere javitas Szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

A hidrogél fólia egy olyan kijelzővédő fólia, amely nem üvegből, hanem hidrogélből készül. A fólia kiválóan alkalmas okostelefonok, okosórák és más eszközök kijelzőjének védelmére. A hidrogél fóliák különböző vastagságban, minőségben és tulajdonságokkal rendelkeznek, és tökéletesen illeszkednek a lekerekített kijelzős készülékekre is.

A hidrogél fólia két fontos jellemzője az önjavító, öngyógyuló tulajdonsága és az oleofób tulajdonsága, ami azt jelenti, hogy a fólia nem gyűjti az ujjlenyomatokat és a zsírokat, így a kijelző mindig tiszta és átlátszó marad. A hidrogél fóliák képesek eltüntetni a kisebb, nem mély karcolásokat, sérüléseket, így a kijelző mindig szép és új állapotban marad.

A hidrogél fólia felhelyezése egyszerű és gyors, és helyben megvárható. Az árak többféle minőségű és vastagságú fólia esetében változóak, de általában elérhetőek 3500 forinttól kezdve. A hidrogél fólia a kijelző védelmére kiváló alternatíva lehet az üvegfóliákkal szemben, mivel nem reped, nem tör, és könnyen cserélhető.

Android Szerviz Szeged Utesallo Vedofoliak https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Ha telefonunk beázik, az nagyon kellemetlen és frusztráló élmény lehet. Azonnal tudnunk kell, hogy mit tegyünk. Az első és legfontosabb dolog, hogy kapcsoljuk ki a készüléket, és lehetőség szerint ne töltsük. Ráadásul ne tedd rizsbe, mert ez semmit nem ér a zárt készülékházas telefonoknál.

A pára bejutása is káros lehet a készülékben, ezért érdemes elkerülni a párás környezetet és a fürdőszobát. Ne húzd az időt azzal, hogy majd kiszárad, mert ez csak ronthat a helyzeten. Ha beázott a telefon, akkor a lehető legrövidebb időn belül célszerű szervizbe vinni, hogy elkerüljük a komolyabb károk keletkezését.

A szakszerű javítás során a szerviz speciális eljárással, ultrahangos tisztítással eltávolíthatja az oxidréteget, majd tesztelik a készüléket, és szükség esetén alaplapi és egyéb javításokat végeznek. A szervizben tehát igen nagy esély van arra, hogy újra életet lehet lehelni a beázott telefonunkba.

Beazott azott telefon javitas szerviz szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Miért fontos, hogy időben elvégezzük az akkumulátor cseréjét?

Leginkább azért, mert így rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat a későbbiekben!

Az akkumulátor ugyanis minden Androidos okostelefonban egy olyan központi elem, melynek meghibásodása további alkatrészek problémájához vezethet.
Ha sokáig halogatjuk a cserét, nem kizárt, hogy sokkal súlyosabb következményekkel kell számolnunk ami nagyobb kiadást is jelent. Az is előfordulhat, hogy akár a személyes adataink, képeink, videóink azaz a közös élményeink is veszélybe kerülhetnek.

Az akkumulátor cseréjét azért sem szabad halogatni, mert amíg csak gyorsabban merül vagy nehezebben tölt a telefonunk, mi dönthetünk arról, hogy mikor adjuk be szervizbe. Így könnyen meg tudjuk tervezni azt az időszakot amikor megválunk egy kis időre szeretett készülékünktől, hogy kapjon egy kis törődést. De Murphy törvénye szerint ami elromolhat az el is romlik! Nagy esély van rá, hogy ez akkor történik meg amikor a lenagyobb szükségünk lenne a telefonunkra. Elgondolkoztál már azon, hogy ha hirtelen tönkremegy a telegonod akkor kibírsz-e esetleg akár 3 órát is nélküle?

Nem kérdés, hogy a lítium-ionos akkumulátorok idővel cserére szorulnak. Pontos dátum ugyan nem létezik, de a hibajelekből hamar kiderül, mikor érdemes szervizhez fordulni.

Érthető  ha nem szívesen cseréled le évente a készüléked  – miért is tennéd, ha egyébként minden rendben van vele és teszi a dolgát?
Az akkumulátor elhasználódása viszont egy olyan “mumus”, ami kivétel nélkül minden eszközt kísért. Lassítani ugyan lehet a folyamatot és kímélni az akkumulátort amennyire csak lehet de elkerülni semmiképp nem fogod tudni!

Az akkumulátor meghibásodásának leggyakoribb jelei
Az első időszakban a készülék a vártnál hamarabb merül le, jóval gyakrabban kell tölteni.
A következő fázisban a készülék minden előjel nélkül kikapcsol, esetleg újraindul. Eleinte 15-20%-nál teszi ezt, idővel viszont egyre magasabb töltöttségnél is tapasztalható lesz ez a jelenség.
Előfordulhat az is, hogy az eszköz töltőre helyezve nem vesz fel töltést
Extrém esetben az akkumulátor fel is púposodhat, ami komoly anyagi vonzattal járó károkat képes okozni.

Reggelente megszoktad nézni a táskádat, hogy benne van-e

Töltőkábel
Töltőfej
Pótaku1
Pótaku2

És emiatt a táskád olyan nehéz, hogy egy komolyabb kardióedzésnek is megfelel a cipelése?

Én tudom a megoldást!

Akkumulator csere Szeged telefon https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Ha a telefon kamerája homályos képet ad, vagy nem fókuszál, akkor nagy valószínűséggel a lencse károsodott vagy megkarcolódott. Ez a probléma az első és a hátsó kameránál is előfordulhat. A karcok és sérülések a lencsén károsíthatják a képminőséget, és akár homályos, elmosódott képeket is eredményezhetnek.

A probléma megoldása viszonylag egyszerű. Az első és a hátsó kamerák lencséi cserélhetőek, és az eljárás viszonylag gyorsan és olcsón elvégezhető szervizben. Az érintett kamera cseréje nemcsak a karcokat és sérüléseket javítja, hanem javítja a képminőséget is, és lehetővé teszi, hogy a telefon újra éles és éles képeket készítsen.

A kamera lencse karcolódása és sérülése általában a telefon használata során keletkezik, például zsebben tartása vagy esés során. Ennek megelőzése érdekében célszerű olyan tokot használni, amely védi a telefon kameráját, és kerülni kell a kulcsok és más éles tárgyak zsebben való tárolását a telefonnal együtt. Amennyiben mégis károsodik a lencse, célszerű mielőbb szervizbe vinni, hogy elkerüljük a további károsodást és a javítási költségek emelkedését.

kamera lencse csere javitas kamera csere Szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

A mobiltelefonok a mindennapi életünk nélkülözhetetlen eszközei. Azonban, amikor a telefonunk alaplapja hibásodik meg, akkor a telefonunk működése is megszűnik. Az alaplap hibái sokféle problémát okozhatnak, beleértve a WiFi kapcsolat megszűnését, az akkumulátor teljesítményének csökkenését és a telefon általános működésének lelassulását. Ebben a cikkben bemutatom, hogy hogyan lehet megoldani az alaplap hibáit a leggyakoribb javítási módok segítségével.

Az alaplapok hibái között a leggyakoribb probléma a csatlakozók hibája. Az FPC (Flexible Printed Circuit) csatlakozó a legfontosabb csatlakozó az alaplapokon, amely összeköti a különböző alkatrészeket az alaplapokon belül. Az FPC csatlakozó hibái azonban gyakran előfordulnak, mivel a csatlakozók mechanikai igénybevételnek vannak kitéve, és idővel elhasználódnak. Az FPC csatlakozó hibái általában a telefon kijelzőjének vagy az érintőpanelnek a működési zavaraival járnak.

Az FPC csatlakozó hibájának javításához, cseréjéhez szervizem speciális eszközöket használ. A javítás magában foglalja az alaplap és a csatlakozók alapos tisztítását is, hogy biztosítsuk a javítás hosszú távú hatékonyságát.

A másik gyakori hiba az alaplapokon az IC-k hibája, például a WiFi IC hibája. A WiFi IC hibája gyakran olyan problémákkal jár, mint a WiFi kapcsolat megszűnése vagy a jelgyengeség. Az IC-k cseréjéhez azonban speciális ismeretekkel és eszközökkel kell rendelkezni, mivel az IC-k apró alkatrészek, amelyeknek gondosan kell cserélni.

Az IC-k cseréjének elvégzéséhez szervizem először felméri az alkatrész hibáját, majd eltávolítom az eredeti IC-t az alaplapról. A helyes új IC-t kell kiválasztom vagy „Reball” újra golyózom, és újra az előkészytett, megtisztított helyre forrasztom. A helyes összekötések biztosítása érdekében a speciális mikroszkópokat és forrasztó eszközöket használok. Az IC-k cseréje azonban nem mindig garantálja a hibás alkatrész javítását, mivel az IC-k hibája általában összetett, és más alkatrészek hibájával is kapcsolatos lehet.

Alaplap Javítás Szeged Szolgáltatásaim között további hasznos információkat találsz.

Egy másik gyakori probléma az alaplapokon a csatlakozók hibája. A csatlakozók hibája általában a töltőcsatlakozó hibájával vagy a hangszóróval kapcsolatos. A csatlakozók hibájának javítása hasonló a FPC csatlakozó hibájának javításához. Először el kell távolítani az eredeti csatlakozót az alaplapról, majd a helyes új csatlakozót kell rögzíteniük és az összes összeköttetést gondosan meg kell javítani.

A Xiaomi, Redmi és Pocophone telefonok egyre népszerűbbek az okostelefon piacon. Bár ezek a készülékek kiváló minőséggel és funkcionalitással rendelkeznek, azonban idővel bármilyen elektronikai eszköznél előfordulhatnak meghibásodások vagy sérülések, amelyek miatt szervizelni kell őket. Az alábbiakban bemutatunk néhány gyakori szervizszolgáltatást, amelyeket a Xiaomi, Redmi és Pocophone telefonok esetében végeznek:

Hívásrögzítés aktiválása: A hívásrögzítési funkció a legtöbb Xiaomi, Redmi és Pocophone telefonon elérhető, azonban az aktíválása néha bonyolult lehet. Szervizszolgáltatásokat kínálnak, amelyek segítenek az ilyen funkciók aktiválásában és beállításában a telefonon.

Magyar nyelvű rendszer telepítése: Azok a felhasználók, akik külföldről vásárolják a Xiaomi, Redmi vagy Pocophone telefonokat, gyakran olyan nyelvű operációs rendszerrel találkoznak, amelyet nehezen vagy egyáltalán nem értenek. Az ilyen helyzetekben a szervizszolgáltatások lehetővé teszik a magyar nyelvű rendszer telepítését, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a készülék könnyebb használatát.

Szoftveres és hardveres szervizelés: A Xiaomi, Redmi és Pocophone telefonok esetében a szoftveres és hardveres hibák egyaránt előfordulhatnak. Szervizszolgáltatásokat kínálnak a szoftverfrissítések telepítéséhez, a vírusok eltávolításához, az adatok helyreállításához és az egyéb szoftveres hibák javításához. Ha a probléma hardveres, például a telefon kijelzője vagy a töltőcsatlakozó meghibásodása miatt, a szervizszolgáltatások lehetővé teszik a szükséges alkatrészek cseréjét és javítását.

A Xiaomi, Redmi és Pocophone telefonok nagy népszerűségnek örvendenek a piacon, azonban mint minden más okostelefon, ezek is hajlamosak lehetnek különböző hibákra és problémákra. Szerencsére azonban ezeknek a problémáknak a legtöbbje javítható, és számos szerviz áll rendelkezésre a felhasználók számára.

Az egyik leggyakoribb probléma, amely a Xiaomi, Redmi és Pocophone telefonokkal kapcsolatban merülhet fel, az a hívásrögzítés hiánya. Ezt azonban általában egyszerűen meg lehet oldani a megfelelő beállítások végrehajtásával. Egyes esetekben azonban szoftveres vagy hardveres hibák miatt lehet szükség a szervizbe való bevitelre.

Ha a kijelző megsérült vagy megrepedt, akkor a kijelző cseréje az egyetlen megoldás. A szervizben tapasztalt szakemberek gyorsan és hatékonyan cserélhetik ki a megsérült kijelzőt, és pár óra alatt visszaadhatják a javított telefont a tulajdonosnak.

Amikor a telefon nem tölt, az egyik lehetséges ok lehet az USB port meghibásodása. Az ilyen hibákat általában könnyű javítani, és a szerviz tapasztalt szakemberei gyorsan elvégezhetik az USB port cseréjét, hogy a telefon újra tölthető legyen.

Ha az akkumulátor meghibásodik, akkor a telefon általában nem fog megfelelően működni, és a felhasználónak szüksége lesz egy új akkumulátorra. A szervizben a meghibásodott akkumulátor gyorsan és hatékonyan cserélhető az eredeti gyári akkumulátorra, így a telefon újra tökéletesen működik majd.

Azonban nem csak hardveres problémákkal lehet találkozni, hanem a szoftveres hibák is gyakran előfordulnak. Ha a telefon nem működik megfelelően, és a szoftveres probléma nem oldható meg a felhasználó által, akkor a szervizbe kell vinni, ahol az okos telefon szakemberei megoldják a problémát.

Szolgáltatáslista:
– Játékkonzolok és perifériáik teljeskörű szervizelése
– Elektronikai szerviz
– Laptop, TV, számítógép hardveres szervizelése 
– Tisztítás és pasztázás
– Telepítés, frissítés
– Moddingolás 
– Alaplap szintű javítás
– SMD és BGA alkatrészek cseréje
– Alkalmazások telepítése 
– Csatlakozók cseréje 
– Hiba kimérése és javítása 
– SMD és BGA forrasztás 
– Háztartási gépek és egyéb berendezések panelszintű javítása
– Hibás panel kimérése, javítása
– Gombok, alkatrészek cseréje 
– Tápegységek javítása 
– A fent említett készülékek bérszervizelése

Amennyiben a telefon nem indul el, beázott, újraindul, nem működik a hálózat vagy a WiFi, akkor számos esetben az alaplap hibája okozhatja a problémát. Az alaplap szervizelése azonban speciális tudást igényel, ezért érdemes megbízni egy megbízható, szakértő szervizt az alaplap javításával.

Az alaplap javítása magába foglalhatja az összeszerelést, a cserét, az alkatrészek diagnosztizálását és javítását, az összeszerelést, valamint a szükséges tesztelést. A szervizben megbízható, szakértő szakemberek végzik az alaplap szintű javításokat.

A telefon vízbe esése, ütés vagy más fizikai behatás miatt is meghibásodhat. Ilyenkor a szakértők felmérik a kárt, majd az alaplap, a kijelző, a töltő, a csatlakozók és egyéb alkatrészek javítását, illetve cseréjét végezhetik el.

Az alaplap szerviz mellett a szakemberek a szoftveres hibák javítását is vállalják, mint például a telepítés, a frissítés és a hálózati beállítások elvégzése. A szakértők a beázás miatti károsodásokat is kezelik, amelyek magukban foglalhatják a víz eltávolítását, a kijelző cserejét, a töltés javítását és az akkumulátor cseréjét.

Összességében, ha problémád van telefonoddal vagy táblagépeddel, akkor érdemes megbízni egy megbízható szakembert az alaplap és a többi alkatrész javításával.  Tapasztalatom, szaktudásom és az eszközeim segítségével azonosítom a hibát, és javítom azt a lehető leghamarabb, hogy a készüléked minél előbb használható legyen újra.

Játék konzolok töltőcsatlakozó,

akkumulátor és egyéb elektronikai meghibásodás esetén

fordulj hozzám bizalommal.

Az ékszerek idővel elveszítik fényüket, különösen akkor, ha viseljük őket, és közvetlenül érintkeznek a bőrrel. Nyáron vagy meleg időben ez a folyamat még gyorsabban zajlik. Az ékszerek megfelelő tisztítása és karbantartása segít megőrizni fényüket. Fontos azonban, hogy a tisztítószerek kiválasztásakor óvatosak legyünk, mivel bizonyos vegyszerek károsíthatják az ékszereket. Javasolt szakemberhez fordulni az ékszerek tisztítása során, akik megfelelő eljárással és tisztítószerekkel tudják eltávolítani az ékszerekről az elszíneződést, zsírt és koszt, így azok visszanyerhetik eredeti ragyogásukat.
Szolgáltatásaim Android Szerviz Szeged Telefon Szerviz
Szolgáltatásaim Android Szerviz Szeged Telefon Szerviz

Van egy Androidos Telefonod vagy Tableted, amiben ki kellene cserélni egy alkatrészt?

Hobbi projektként el is kezdted, de rájöttél, hogy nincs elég biztos kezed?

Esetleg nincs meg a megfelelő eszközöd a felhelyezéshez, forrasztáshoz?

Netán nincs elég időd és energiád, de most már csak azért is be akarod fejezni?

Kijelző, Akkumulátor, Hátlap és egyéb hozott alkatrészt beépítek

Hozd el és összerakom!

Az ellopott vagy elvesztett telefonok visszaszerzése érdekében a gyártók hoztak létre különböző biztonsági rendszereket, például a Google fiókhoz kötött Factory Reset Protection (FRP) vagy a Xiaomi (MI) fiókhoz kötött Mi Account Protection. Ezek a biztonsági intézkedések megakadályozzák, hogy illetéktelen felhasználók hozzáférjenek a készülék adataihoz, amennyiben elveszett vagy ellopták a telefonjukat.

Azonban ha elfelejtette a Google vagy a Xiaomi fiók jelszavát, vagy bármilyen okból kifolyólag nem tud hozzáférni a fiókhoz, akkor az FRP vagy a Mi Account Protection kikapcsolása nehéz lehet. Az otthoni megoldások általában nem működnek, mert ezek a biztonsági intézkedések szándékosan vannak beépítve a készülékbe, hogy megvédjék a felhasználói adatokat.

Ezért ha ilyen problémával szembesülsz, ajánlott segítségémet kérni. Képes vagyok eltávolítani az FRP-t vagy a Mi Account Protection-t, hogy ismét hozzáférhess a telefonodhoz, vagy visszaállíthasd az eszközödet az alapbeállításokra. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ilyen szervizelési eljárások veszélyeztethetik a készülék biztonságát és stabilitását, ezért ajánlott a megbízható és tapasztalt szakemberek segítségét kérni.

Összefoglalva, ha elveszett vagy ellopták a telefonod, és nem tudsz hozzáférni a Google vagy Xiaomi fiókodhoz, akkor az otthoni megoldások helyett javasoljuk, hogy keressd fel szervizem, mert eltávolítom az FRP-t vagy a Mi Account Protection-t, és segítek visszaállítani a készülékedet az alapbeállításokra. Biztos lehetsz abban, hogy a művelet biztonságosan és hatékonyan történik.

Google fiok xiaomi fiok torles szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Eladnád mobiltelefonod?

Rendelkezel Android alapú mobiltelefonnal, amit értékesíteni szeretnél?

Sérült, vagy hibásan működik ezért senki nem szeretné megvenni?
Otthon marékszámra vannak a szekrényben a korábbi telefonjaid amitől nem férsz?

Tudok egy megoldást! Hozd el, mert ami Neked útban van az lehet, hogy nekem aranyat ér!

Korrekt árajánlatot adok és a döntését követően azonnal készpénzben fizetek!

Miért válassz engem?

  • Korrekt árat adok. A legtöbb esetben olyan nevetséges árat kapsz, hogy inkább azt mondod magadban “elfér az a fiókba jó lesz az még valamire”!
  • Így gyorsan értékesíted a telefonod nem lesz útban hónapokig/évekig
  • Nem kell bajlódni azzal, hogy ott van a kihasználatlan eszköz és el kellene valahogy passzolni
  • Gondolj bele! Legtöbb esetben egy nagy takarítást követően ki fogod dobni a telefont. De én ezért fizetek!
  • 2018-tól újabb kiadású készülékek érdekelnek

Figyelem!

Bűncselekményből származó telefonkészülékeket nem vásárolok!

A Wi-Fi IC meghibásodásakor gyenge a Wi-Fi jel, vagy eleve semmilyen Wi-Fi vagy Bluetooth hálózatot nem lát az eszköz.
Csatlakozni sem hajlandó, hiába jó a jelszó, amit beírtunk?!
Ilyenkor az is előfordul, hogy a Wi-Fi vagy a Bluetooth opció kiszürkül a beállításokon belül. Az alaplapi hibák bevizsgálása és javítása nagy szakértelmet és professzionális eszközöket igényel.

Rövid videó

Halozat javitas WiFi gsm terero szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

A telefonunk fizikai gombjai, mint például a be- és kikapcsológomb vagy a hangerőszabályzók, létfontosságúak a mindennapi használat során. Azonban idővel elhasználódnak, meghibásodnak, vagy akár eltörnek, így cserélni kell őket.

Ha a bekapcsológomb nem működik, az nagy problémát jelenthet, mivel nem tudod használni a telefont, vagy esetleg nem tudod kikapcsolni, amikor szükséged van rá. A hangerőszabályzók meghibásodása is kellemetlen, mivel a hangerő nem állítható, ami problémákat okozhat a kommunikáció során.

A cseréjük azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. A telefonok szűk teret biztosítanak, amelyeket általában bonyolult alkatrészekkel kell eltávolítani, hogy hozzáférhessünk a gombokhoz. Ezen felül a gombok meghibásodása lehet a szoftver vagy az operációs rendszer problémája, így a megfelelő diagnózis elengedhetetlen a helyes javításhoz.

Szerencsére azonban a legtöbb javítószolgáltatás rendelkezik a megfelelő eszközökkel és szakértelemmel a gombok cseréjéhez. A szervizmunkatársak az alkatrészeket megbízható forrásból szerezik be, és tapasztaltak a telefonok javításában. Így garantálni tudják, hogy a javítás eredményeként az új gombok tökéletesen működni fognak, és a telefonod visszanyeri eredeti funkcionalitását.

Bekapcsolo gomb hangero gomb javitas csere Szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert a különféle viselhető okoseszközök.

Nem meglepő módon, hiszen felgyorsult életmódunk azt diktálja, hogy ne maradjunk le semmiről, hogy rohanjunk és pörögjünk, de közben azért maradjunk egészségesek is. 

Ebből a szempontból egy okoskarkötő vagy okosóra kiváló társnak tekinthető a mindennapokban. Figyelmeztet arra, hogy ne napi 8 órát üljünk a monitor előtt hanem néha mozogjunk is.

Nagyon jól tudjuk követni az fejlődésünket ahogy edzünk. Nagy hasznát vesszük ha tudjuk, hogy stresszes hét elé nézünk és szeretnénk kipihentek lenni.

És valljuk be! Sokkal kényelmesebb egy pillantást vetni az órára, hogy éppen a főnököm hív vagy a párom, mint a táskából előbányászni a telefont amit a másik fél természetesen pont akkor fog lerakni amikor mi megnyomnánk a zöld gombot.

Viszont ezek az eszközök annyira kényelmesek, hogy észre sem vesszük, hogy viseljük őket. Ezért sokkal könnyebben érheti sérülés őket, mert épp egy becsapódó ajtót akarunk megfogni, hogy mi is be tudjunk menni és oda tesszük a csuklónkat ami által az okosóra/karkötőt oda is csapjuk. Mivel nagyon kicsi eszközökről beszélünk ezért az akkumulátor is igen kicsi benne amit nem is könnyű cserélni. Ezeket az eszközöket nem nagyon szoktuk kikapcsolni ezért az akkumulátorjuk is könnyebben tönkre megy aminek a cseréje a mérete miatt nem is könnyű
Ha ilyen problémád van én tudok segíteni, hogy újra legyen egy rendszer az életedben!

Samsung gear watch okosóra hordozható eszköz javítás 

Huawei watch okosóra óra javítás szerviz szeged

Huawei smart watch okosora ora javitas Szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Okosora javitas Szeged https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2023/03/Android-Szerviz-Szeged-mobiltelefon-Szerviz.jpg https://mlqfcac7toun.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:avif/https://androidszerviz-szeged.hu/wp-content/uploads/2022/05/cropped-Android-Szeged-favicon.png Android Szerviz Szeged

Sok felhasználó elfelejti, hogy a laptop hűtőrendszerének is szüksége lehet karbantartásra.

Ha a laptopod 1-2 évente megkapja a szükséges karbantartást, tisztítást, portalanítást, pasztázást akkor garantáltan jobb lesz a teljesítménye is. Arról nem is beszélve, hogy a laptop élettartama is megnövekszik.

Azért fontos a laptop tisztítás és a laptop pasztázás, mert ezzel megakadályozod a laptop túlmelegedését.

A laptop paszta ugyanis 1-2 év után a hőtől jelentősen veszít nedvesség tartalmából és kikövesedik. Ezáltal képtelen a felületek közötti hőátadásra.

Évek alatt nagyon sok kosz, por,  szösz,  hajszál kerül laptopja hűtőrendszerébe és ezek eltömítik a hűtőbordákat, ezért a keletkezett hő nem tud megfelelően távozni laptopjából.  Ez éppen olyan fontos, mint az autóknál az évenkénti kötelező olajcsere.

Miért fontos a laptop rendszeres tisztítása?
Azért, mert a rendszeres tisztítás és karbantartás megnöveli a laptopod élettartamát.
Ezzel sok időt és pénzt takarítasz meg, így nem kell idő előtt új gépet venned.
A por és a meleg a laptop legnagyobb ellensége. Károsítja belülről a gépet, lassabban működik, többet fogyaszt, hamarabb lemerül az akkumulátor és tönkre is mehet a gép.

Előfordulhat, hogy a meghibásodás nem szoftveres jellegű, hanem valamelyik hardver elem hibásodott meg.

Ha nem tudod feltölteni a BT hangszórót csak úgy ha feszegetni kell akkor a töltőcsatlakozó lehet a hibás.

Ezek az eszközök elkopnak a sok ki/be húzogatástól.

Tudtad?

Szervizemben lassan  éve minden készülék a szervizelést követően teljeskörű M360 szoftveres diagnosztikán  esik át az utólagos kellemetlenségek, garanciális hibák elkerülése érdekében.


Tapasztalataim alapján 99% -ban csökkent a javítás után kiadott készülék esetleges utólagos garanciális készülék hiba, ami növeli az ügyfél elégedettséget és nekem sem kell újra dolgoznom 

Mit lehet tesztelni az M360-al
Képernyő , hangszórók, mikrofonok, hardver gombok, kamerák, biometrikus szenzorok, gyorsulásmérő, giroszkóp, közelségérzékelő, fényérzékelő, mágneses szenzor, Bluetooth, Wifi, GPS , hívás funkció, töltés és az akkumulátor is. És a lista korántsem teljes és folyamatos frissítések érkeznek.

GSMA Device Check™ segítségével a világ legpontosabb eszközállapot-nyilvántartásán keresztül azonnal megtudható, hogy egy eszköz elvesztését vagy ellopását jelentették-e, biztonságos törlés (Ami először törli az összes személyes adathordozót és dokumentumot, majd mindent felülír véletlenszerű adatokkal, mielőtt visszaállítaná a gyári beállításokat)

A diagnosztikai lapot e-mailben , nyomtatott formában is az ügyfélnek tudom biztosítani.

Az M360 egy igazi all-in-one ami több tízezer eszközt támogat ezátal könnyen be tudom illeszteni a Workflow-ba.
Amint csatlakoztatom az eszközöd a gépemhez egyből egy átfogó hardveres diagnosztikát tudok lekérni.

Amennyiben szükséges könnyedén tudok drivert frissíteni. Számos tesztet tudok lefuttatni, hogy egy átfogó jelentés készüljön a diagnosztikából. A szolgáltatás nagy hangsúlyt fektet az emberi hibák kiküszöbölésére ezátal konzisztensé teszi a munkafolyamatot.

Az M360 ADISA tanúsítvánnyal rendelkezik

Rövid videó

Két dolgot mantráznak az IT-biztonsági szakemberek: Legyen mindig biztonsági másolatunk a mobilunk fontos dokumentumairól, és tessék frissíteni a szoftvereket!

Minden neves gyártó a saját képére formálja az Androidot. A „saját képbe” szorosan beletartozik a rendszer és a gyári alkalmazások frissítése is amik gyártónként és azon belül típusonként is eltérhetnek egymástól.

Szeretné, ha a legújabb Android verzió futna a mobilodon de annyi mindent olvasni a neten, hogy nem mersz kellő tapasztalat nélkül belevágni?
Elkezdted a frissítést de félúton belezavarodtál a HowTo-ba és most nem vagy biztos magadban, hogy mit is kellene tenni?
Hozd el segítek!

Telefonunk mindennapi használata során számos szennyeződéssel, koszrészecskével és portöltetekkel találkozhat, amelyek könnyen belekerülnek a készülék belsejébe és megnehezítik annak megfelelő működését. A kosz, a portöltetek és más szennyeződések akadályozhatják a hangszórók, a mikrofon vagy a csatlakozók működését, ami növeli a hibás működés kockázatát.

A telefon takarítása és tisztítása fontos része a telefon karbantartásának és hosszú élettartamának biztosításának. Az alábbiakban felsoroljuk, hogy melyek azok a területek, amelyeket célszerű takarítani, tisztítani:

  1. Csatlakozók és portok: A telefon csatlakozói és portjai könnyen eltömődhetnek porral, szennyeződéssel, amelyek korlátozzák a töltés és adatátvitel hatékonyságát. Az ilyen problémák orvoslásához célszerű a csatlakozók és portok rendszeres tisztítása.

  2. Hangszórók és mikrofon: A telefon hangszórói és mikrofonjai is könnyen eltömődhetnek, ami torzított hangminőséget és zajos telefonbeszélgetést eredményezhet. A hangszórók és mikrofonok tisztítása segít megőrizni a tiszta hangminőséget.

  3. Képernyő: A telefon kijelzőjének tisztítása nemcsak a kosz és ujjlenyomatok eltávolításában segít, hanem csökkentheti a szemre gyakorolt ​​feszültséget is. Célszerű a megfelelő tisztítószerek használata, hogy elkerüljük a kijelző károsodását.

  4. Ház: A telefon háza is könnyen eltömődhet kosz és portöltetekkel, ami eltakarja a nyílásokat és nehezíti a hűtést. A készülék belsejébe jutó portöltetek általában melegedést okoznak, ami károsíthatja az alkatrészeket.

Ha a fenti területeken kosz vagy szennyeződés felhalmozódása tapasztalható, ajánlott szakember segítségét kérni a telefon takarításához és tisztításához. Az ilyen jellegű szolgáltatások magukban foglalják a speciális tisztítószerek használatát, a megfelelő eszközöket.

Sajnos azt el kell ismerni, hogy Androidos telefonoknál sűrűn előfodulnak a mikrofonproblémák.
Föleg ha olyan környezetben dolgozol például építkezésen, üzemben, nagy zaj körül stb. Pedig ez az egyik legfontosabb modulja  miközben a telefont használod.

Gondolj csak bele, hogy mennyire idegesít téged is!
Éppen telefonálsz mondjuk egy üzleti megbeszélés kellős közepén vagy és egyszer csak egy recsegő hangot hallasz.
Állandóan visszakérdezel, hogy “Tessék? Nem hallak, Ismételd meg!”
Azt hiszed, hogy nincs térerőd és össze vissza rohangálsz az épületen ablakot keresve vagy kiállsz az udvar közepére ahol mindenki hallja a nem rá tartozó beszélgetést. A végén te érzed kínosan magad, mert azt hiszed nálad van a gond. Az is lehet, hogy a másik nem törődik a telefonjával.

Te hányszor szoktad a fenti kérdéseket megkapni?

Ezt előidézheti szoftver és hardver hiba is.
Nézd meg, hogy nincs-e sérülés a mikrofon körül. Ejtetted mostanába le a telefonod?
Az is lehet telepítettél valami olyan alkalmazást ami hatással van a mikrofonra.

Ha ezek közül egyiket sem csináltad ne aggódj nekem van még pár ötletem. Hozd el megnézem és ha kell ultrahangos tisztítóval kitisztítom.
Te mikor tisztítottad ki utoljára a telefonod?

Oneplus mobiltelefonok, teljeskörű szervizelése garanciával!
Oneplus telefon kijelző csere
Oneplus telefon akkumulátor csere
Oneplus beázott telefon javítás

Oppo mobiltelefonok, teljeskörű szervizelése garanciával!
Oppo telefon kijelző csere
Oppo telefon akkumulátor csere
Oppo beázott telefon javítás

Népszerű készülékek