menü gomb
Menü

Ütésálló hidrogél fólia

Ütésálló hidrogél fólia Sunshine™️ Ütésálló szinte minden készülékre többféle vastagságban, minőségben, hátlapra többféle színben, mintával.

Rendkívül fontos, hogy az okostelefonok kijelzője mindig tiszta és karcolásmentes legyen.

A karcolások nemcsak csúnya kinézetet kölcsönöznek a készüléknek, de csökkentik a kijelző élettartamát is.

Azonban, az okostelefonok kijelzője védelmére szolgáló üvegfólia és műanyag fólia mellett egy másik, egyre népszerűbb megoldás is elérhető: Ütésálló hidrogél fólia

Az Ütésálló hidrogél fólia egy rugalmas, átlátszó anyag, amely tökéletesen illeszkedik az okostelefon kijelzőjére, és képes hatékonyan védeni azt a karcolásoktól és a zúzódásoktól.

A hydrogel fólia különleges anyagának köszönhetően, ha esetleg megsérül, az anyag önmagában képes regenerálódni, így a karcolások eltűnnek, és a fólia újra úgy néz ki, mint új korában.

Az egyik előnye a hydrogel fóliának az üveg- és műanyag fóliákkal szemben, hogy sokkal rugalmasabb és könnyebben alkalmazkodik az okostelefon kijelzőjéhez.

A hydrogel fóliák széles választéka elérhető, és az áruk is kedvezőbb, mint a legtöbb üveg- vagy műanyag fóliának.

Az Android Szerviz Szeged számos hydrogel fólia típust kínál különböző okostelefon modellekhez. Például, a Samsung Galaxy S20, S21 és A52 modellekhez is található a szervizben hydrogel fólia.

Az iPhone 11, 12, valamint az újabb iPhone modellekhez is elérhető a hydrogel fólia készletünkben.

Egy másik előnye az Ütésálló hidrogél fóliénak az, hogy könnyen fel lehet tenni, és nem hagy buborékokat a kijelzőn.

Az Ütésálló hidrogél fólia fólia egy ragasztóréteggel van ellátva, amely biztonságosan és erősen tapad az okostelefon kijelzőjére, miközben könnyen eltávolítható, ha szükséges.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy a hydrogel fóliák egyre népszerűbbek az okostelefon felhasználók körében.

Azoknak, akik még nem próbálták ki a hydrogel fóliát, érdemes lehet kipróbálniuk, mert nagyszerű védelmet nyújthatnak az okostelefon kijelzőjének, és megakadályozhatják a drága javítást.

 Sunshine™️ Ütésálló hidrogél fólia egyedi méretre vágott szinte minden készülékre többféle vastagságban, minőségben, hátlapra többféle színben, mintával.
 
Önjavító, öngyógyuló kijelző védő fóliák – Hidrogél (Hydrogel) fóliákról röviden tudni érdemes.
Ez nem üvegfólia!
 
A hidrogél fóliákról egyre többen hallanak, esetleg már használtak is, viszont legalább olyan sokan nem, ezért most legyen erről pár szó.
Több féle minőségű, tulajdonságú, vastagságú fóliák közül lehet választani.
 
A lekerekített kijelzős készülékekre is tökéletesen illeszkedik.
 
Telefonra, okosórára, stb. helyezhető fóliáról van szó, amely amellett, hogy viszonylag nehezen karcolható meg, még képes is eltüntetni a kisebb, nem mély karcolásokat, sérüléseket a karcolás keletkezése után általában 24 órán belül, mondhatni önjavító, öngyógyuló fóliáról van szó, így ideális esetben mindig karcmentes lehet a kijelző.
 
A másik kellenes jellemzője, hogy az ujjlenyomatokat nem annyira gyűjti az oleofób (zsírtaszító) tulajdonsága miatt, illetve a vizet sem engedi szétterülni rajta.
Szervizemben több féle minőségben, vastagságban, tulajdonsággal rendelkező fólia elérhető szinte bármelyik telefonra és IPhone készülékekre is.

A hydrogél fólia egy nagyon kiváló alternatíva az üveg fóliákkal szemben a mobiltelefonok védelmére.

A hydrogél fóliák anyaga egy speciális, rugalmas polimer, amely tökéletesen illeszkedik a képernyőre és tartósabb védelmet nyújt az üveg fóliáknál.

Az egyik legnagyobb előnye a hydrogél fóliának az, hogy rugalmasabb és vastagabb anyagból készül, így nem csak a képernyőt, hanem a készülék sarkait is védi.

Az üveg fóliáknál gyakran előfordul, hogy a fólia nem fedi le teljesen a készülék éleit, ezért azok még mindig ki vannak téve a sérüléseknek.

Ezen kívül, a hydrogél fólia szinte láthatatlan, így nem torzítja a készülék képernyőjét és nem érinti a kijelző érzékenységét sem.

Ez nagyon fontos, mert a mobiltelefonok kijelzője egyik legfontosabb eleme a felhasználói élménynek, és egy rosszul illeszkedő fólia vagy torzító hatás könnyen ronthatja a felhasználói élményt.

A hydrogél fóliák könnyen telepíthetők, mivel a fólia anyaga rugalmas és tapadós, így könnyedén illeszkedik a készülék kijelzőjére.

Egyes típusoknál az illesztésekhez a készülékhez mellékelt kis műanyag „segédvonalak” is tartoznak, amelyek segítik a fólia pontos elhelyezését.

Továbbá, a hydrogél fóliák szinte láthatatlanok, így nem rontják az esztétikai megjelenést a készülék előlapján, míg az üveg fóliák esetében gyakran előfordul, hogy a fólia vastagsága miatt kilóg a készülék előlapjából, vagy torzítja a megjelenést.

Végső soron, a hydrogél fóliák általánosan jobb választásnak tekinthetők az üveg fóliáknál, mivel tartósabb védelmet nyújtanak, rugalmasak és láthatatlanok, és nem érintik a kijelző érzékenységét.

Hátlapi fóliákról nézd meg a YOUTUBE videóm.

Sunshine ™️ hidrogél fóliák 3500 Ft-tól
200 mikronos vastag ütésálló fólia 5300 Ft-tól
200 mikronos HD vastag ütésálló fólia 5800 Ft-tól
Hátlapi fóliák több féle színben, mintával 3500 Ft-tól
A BLOGOM-ban bővebb leírást is találsz a Hidrogél fóliákról.
Ütésálló hidrogél fólia
Facebook
Tweet
Share